Vælg valuta

Tilfredshedsgaranti

Vores Garanti
Hos TRX, vi står bag vores produkter 100%. Det er derfor, vi giver alt, hvad vi sælger en 60-dages, 100% pengene tilbage, tilfredshedsgaranti og en 180-dages begrænset udskiftning garanti i det usandsynlige tilfælde af materialer eller fabrikationsfejl.
 
Sikker Betaling
Vores secure socket layer (SSL) software er branchens standard for sikkerhed og blandt de bedste software til rådighed i dag for sikre handelstransaktioner. Det krypterer dit kreditkortnummer, så det ikke kan læses, når den bevæger over internettet.
 
Fortrolighedspolitik
Vi respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte den. For flere detaljer, se venligst vores Fortrolighedspolitik.
 
Retur & Exchange Politik
Indgivne kan ordrer ikke annulleres eller refunderes indtil du har modtaget din forsendelse. Vi sikkerhedskopiere alt, hvad vi sælger med en 60-dages, 100% pengene tilbage, tilfredshedsgaranti og en 180-dages begrænset udskiftning garanti i det usandsynlige tilfælde af defekter i produktets materialer eller fremstilling. Hvis du er utilfreds med din TRX produkt, sende det tilbage for en udveksling eller tilbagebetaling. Bemærk: På grund af karakteren af ​​vores Instant Video Downloads, er de endelige salg og kan ikke returneres. For at vende tilbage eller bytte din TRX produkt, kontakt venligst vores kundeservice. Forsendelsesomkostninger at returnere eller bytte produktet er kundens ansvar.
 
Vigtig Besked:
1. Før returnering af varer, bedes du kontakte os først at drøfte de spørgsmål, du har.
2. Selv om vi giver 100% problemfri tilbagesendelsespolitik, overvejer tid og penge forbrugende, vi helt sikkert sætte pris på hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klart inden du afgiver ordren.
3. Vi vil ikke være ansvarlig for taber hvis returnerede pakke vild under overførslen, skal originale posthus kvittering holdes at gøre krav på erstatning.